Пребарувањето и е-трговијата ќе преминат од Google на Facebook и Twitter

Навратете се чекор назад и размислете за овој наслов бар за момент. Замислете си да гуглате на Facebook и да можете да купувате продукти преку апликација за [...]

Instagram конечно ви дозволува да зумирате фотографии и видеа

Instagram конечно ја заострува својата платформа за многу посериозни фотографи отколку само за сцијал-медиа зависници. Повеќето различни опции помагаат да споделувате фотографии како што вие скакате да [...]

Дали блоговите се сеуште важни?

Не многу одамна, блогирањето беше de facto начин за да ви биде слушнат гласот на интернет. Сега, некои се сомневаат во блогирањето, како метод пред изумирање. Со [...]

Внимание! 5 Предупредувања за иднината на маркетингот!

  Дигиталниот маркетинг не е област во која би можеле да се опуштите за подолго време. Всушност, би можеле, но како што се движи напред со огромна [...]