Некатегоризирано

/Некатегоризирано

Маркетингот повеќе не е за она што го правите, туку за приказните кои ги раскажувате

Модерното време ни наметнува брз ритам на работење, па организирањето на работата и [...]

Google, сериозен конкурент на Samsung и Apple!

Од Google одлучија дека е време да ги извадат од сенка своите телефони [...]

ChatSim Unlimited – Патувајте и чатувајте безгрижно

ChatSim Unlimited претставува глобална роаминг SIM картичка со незамислива цена, 12 долари за SIM, [...]

Snapchat: Реклами со рок на траење

Snapchat направи вистинска бура во светот на социјалните медиуми. За кратко време беше [...]

Конечно, iPhone 7 представен пред јавноста

Месеци одкако се шират гласините за неговото излегување, iPhone 7 (и 7 Plus) [...]

Пребарувањето и е-трговијата ќе преминат од Google на Facebook и Twitter

Навратете се чекор назад и размислете за овој наслов бар за момент. Замислете [...]

Instagram конечно ви дозволува да зумирате фотографии и видеа

Instagram конечно ја заострува својата платформа за многу посериозни фотографи отколку само за [...]

Дали блоговите се сеуште важни?

Не многу одамна, блогирањето беше de facto начин за да ви биде слушнат [...]