Branding

/Branding

Bucks Pizza House

,

Изработка на лого и други дизајнирани фотографии со текст за нашиот клиент Bucks Pizza House од Струмица.

Jumping Clay Македонија

, ,

Комплетно одржување на веб страна и профили на социјални мрежи, Facebook и Instagram канал, комуникација со клиенти, маркетинг кампањи и организирање на настани.