WordPress

/WordPress

Swiss Aqua Orbis

,

Изработка и одржување на веб страна и имплементација на веб продавница и онлајн конфигуратор за нашиот клинт Swiss Aqua Orbis, произведувач на рачно изработени аквариуми во Швајцарија.

Kristijan Sprick

Изработка и одржување на официјалната веб страна на агенција за дизајн и конструкција на бањи и внатрешно уредување "Kristijan Sprick" во Германија.

ЛУБ “Благој Јанков Мучето” Струмица

Изработка на официјалната веб страна на Локалната Установа Библиотека "Благој Јанков Мучето" Струмица и одржување на делот со галерија, настани и активности.

Дом за деца и млади “Благој Мучетo” Струмица

,

Изработка на официјалната веб страна на општинската институција Дом за деца и млади "Благој Мучето" од Струмица и одржување на делот настани и активности, како и изработка на лого и графички дизајн.

Eventum

,

Изработка на веб страна на агенцијата за организирање на настани од забавен и деловен карактер Евентум од Струмица.

Струма Мебел

,

Изработка и одржување на официјалната веб страна на една од водечките фирми за производство на мебел во Струмица и регионот.

Jumping Clay Македонија

, ,

Комплетно одржување на веб страна и профили на социјални мрежи, Facebook и Instagram канал, комуникација со клиенти, маркетинг кампањи и организирање на настани.

Општина Босилово

Изработка и одржување на официјалната веб страна на Општина Босилово.

Ведра Мебел Плус

,

Изработка и одржување на веб страна.

Dito Doro

,

Изработка на официјална веб страна на производителот на алуминиумска и ПВЦ столарија Dito Doro.

Gama Design

,

Изработка и одржување на официјалната веб страна. Комуникација со клиенти. Дизајн на лого.