Дизајн на лого

/Дизајн на лого

Koperko

Изработка и одржување на официјалната веб страна на Koperko, компанија чија основна дејност е вршење на меѓународен транспорт.

Metalko

Изработка и одржување на веб страна на Metalko BJ, чија основна дејност е производство и монтажа на ПВЦ прозорци и врати, алуминиумски прозорци, врати и огради, секаков вид на застаклување, сигурносни врати, како и ПВЦ и алуминиумски ролетни.

LimosBG Makedonija

Креирање и одржување на Facebook страна на компанијата за изнајмување на луксузни лимузини и возила за најразличен тип на свечености LimosBG со застапништво во Македонија и дизајн на лого.

Swiss Aqua Orbis

,

Изработка и одржување на веб страна и имплементација на веб продавница и онлајн конфигуратор за нашиот клинт Swiss Aqua Orbis, произведувач на рачно изработени аквариуми во Швајцарија.

Дом за деца и млади “Благој Мучетo” Струмица

,

Изработка на официјалната веб страна на општинската институција Дом за деца и млади "Благој Мучето" од Струмица и одржување на делот настани и активности, како и изработка на лого и графички дизајн.

Bucks Pizza House

,

Изработка на лого и други дизајнирани фотографии со текст за нашиот клиент Bucks Pizza House од Струмица.

Jumping Clay Македонија

, ,

Комплетно одржување на веб страна и профили на социјални мрежи, Facebook и Instagram канал, комуникација со клиенти, маркетинг кампањи и организирање на настани.

Ведра Мебел Плус

,

Изработка и одржување на веб страна.

Gama Design

,

Изработка и одржување на официјалната веб страна. Комуникација со клиенти. Дизајн на лого.