Изработка на веб страна

/Изработка на веб страна

The Hello Smile

Изработка на официјална веб страна и онлајн продавница на светски познатиот бренд за пенкала за белење на заби The Hello Smile во Македонија.

Vege Салати

Изработка и одржување на веб страна на реномираниот производител на домашни млечни салати Vege од Македонија. Креирање и одржување на официјална Facebook фан страна со креирање на план со содржини.

Pro Agro

Изработка на веб страница за потребите за проектот „Органско производство“ на бирото за консалтинг ProAgro Lider од Струмица.

Koperko

Изработка и одржување на официјалната веб страна на Koperko, компанија чија основна дејност е вршење на меѓународен транспорт.

Metalko

Изработка и одржување на веб страна на Metalko BJ, чија основна дејност е производство и монтажа на ПВЦ прозорци и врати, алуминиумски прозорци, врати и огради, секаков вид на застаклување, сигурносни врати, како и ПВЦ и алуминиумски ролетни.

Swiss Aqua Orbis

,

Изработка и одржување на веб страна и имплементација на веб продавница и онлајн конфигуратор за нашиот клинт Swiss Aqua Orbis, произведувач на рачно изработени аквариуми во Швајцарија.

Kristijan Sprick

Изработка и одржување на официјалната веб страна на агенција за дизајн и конструкција на бањи и внатрешно уредување "Kristijan Sprick" во Германија.

ЛУБ “Благој Јанков Мучето” Струмица

Изработка на официјалната веб страна на Локалната Установа Библиотека "Благој Јанков Мучето" Струмица и одржување на делот со галерија, настани и активности.

Дом за деца и млади “Благој Мучетo” Струмица

,

Изработка на официјалната веб страна на општинската институција Дом за деца и млади "Благој Мучето" од Струмица и одржување на делот настани и активности, како и изработка на лого и графички дизајн.

Eventum

,

Изработка на веб страна на агенцијата за организирање на настани од забавен и деловен карактер Евентум од Струмица.

Струма Мебел

,

Изработка и одржување на официјалната веб страна на една од водечките фирми за производство на мебел во Струмица и регионот.

Jumping Clay Македонија

, ,

Комплетно одржување на веб страна и профили на социјални мрежи, Facebook и Instagram канал, комуникација со клиенти, маркетинг кампањи и организирање на настани.

Општина Босилово

Изработка и одржување на официјалната веб страна на Општина Босилово.

Ведра Мебел Плус

,

Изработка и одржување на веб страна.

Dito Doro

,

Изработка на официјална веб страна на производителот на алуминиумска и ПВЦ столарија Dito Doro.

Home by Almak

Обезбедување на целосна поддршка во делот на дигиталниот маркетинг. Изработка на веб продавница, креирање на план за содржини и константно споделување на содржини на социјални медиуми за поттикнување на интеракција, комуникација со клиентите и продажба.

Gama Design

,

Изработка и одржување на официјалната веб страна. Комуникација со клиенти. Дизајн на лого.