НУДИМЕ ШИРОК СПЕКТАР НА КРЕАТИВНИ УСЛУГИ КОИ ОДГОВАРААТ НА СЕЧИЈА ПОТРЕБА

Социјални медиуми – Во денешно време, кога дигиталното рекламирање достигнува степен каде е скоро изедначено со рекламирањето на класичните медиуми, убедени сме дека за еден бренд да биде препознатлив и успешен, неопходно е да биде присутен во сите можни социјални медиуми. На тој начин, преку поблизок контакт со вистинските клиенти, се остварува поинтимна врска која ги ствара една посебна хармонија.

 

 

Присуството на интернет со веб страна е основата на се. Во овој дел, креираме едноставни решенија, со постоечки CMS системи, кои придонесуваат за поголема функционалност.

 

 

Овој дел е делот кој е најтежок. Да Ви обезбедиме да бидете лесно пронаоѓани, и кога не Ве бараат. Кога посетителит Ве бараат во соседството, да добијат информација дека она што го бараат, веројатно го има кај Вас и веројатно е многу подобро од било каде на друго место. Всушност, звучи како нешто што само по себе би требало да функционира и токму затоа е комплицирано.

 

Consulting_StrategicConsulting2

Ако не знаете каде сакате да стигнете, каде и да стигнете постојано ќе сте на погрешно место! Креираме краткорочни и долгорочни стратегии, нудиме предлози, решенија и совети. Во прво лице секогаш имате различен поглед. Ние правиме детална анализа врз основа на која се креираат следните чекори.

 

Mobile Apps

Тешко се замислува сегашноста, а уште потешко иднината, без смарт апликации . Модерните технологии заземаат огромно место во нашето секојдневие.

Facebook Apps.

Најкористената апликација со убедливо најмногу опции! Креирањето на апликации кои преку забава и игра ги остваруваат посакуваните резултати.

Web Apps.

Развој на WEB апликации кои со користење на најновите web технологии, ќе Ви донесат загарантиран успех и ќе Ви го поедностават животот.

Ние ја креираме најдобрата стратегија за Вас!

Иновациите се дел од нашата култура

Let’s Get Started!