scriptor

Home/Mile Georgiev

About Mile Georgiev

This author has not yet filled in any details.
So far Mile Georgiev has created 15 blog entries.

На што треба да внимавате при промовирање на вашиот бренд?

1. Покажете ги вработените Нема ништо посимпатично од промовирање на брендот од насмеано, [...]

На што треба да внимавате при промовирање на вашиот бренд?2021-03-16T14:11:51+00:00

Бизнис без дигитален маркетинг – не денес

Очигледно е дека сите промени, добри и лоши, доведоа до оваа ситуација. Незамисливо [...]

Бизнис без дигитален маркетинг – не денес2021-03-20T12:01:21+00:00

Tрендовите кои драматично ќе го променат дигиталниот маркетинг во 2021 година

Додека гледаме кон  2021 година која ни е на прагот, треба да се [...]

Tрендовите кои драматично ќе го променат дигиталниот маркетинг во 2021 година2020-12-14T09:39:59+00:00

Кои се нашите топ 5 социјални мрежи за 2020 година ?

Погледнете ја нашата ранг-листа на топ 5 социјални мрежи за 2020:    1. [...]

Кои се нашите топ 5 социјални мрежи за 2020 година ?2020-11-03T13:52:05+00:00

Зошто вашиот бизинис треба да биде на социјалните мрежи?

Првото прашање што треба да се одговори е прашањето ‘зошто’? Тоа зависи од [...]

Зошто вашиот бизинис треба да биде на социјалните мрежи?2019-05-02T16:27:44+00:00

Станете уникатни, воочливи и впечатливи на интернет – Одберете го идеалниот партнер за соработка

Работите напорно и константно. Имате задоволни клиенти, но имате чувство дека не го [...]

Станете уникатни, воочливи и впечатливи на интернет – Одберете го идеалниот партнер за соработка2017-11-14T15:37:36+00:00

Маркетингот повеќе не е за она што го правите, туку за приказните кои ги раскажувате

Модерното време ни наметнува брз ритам на работење, па организирањето на работата и [...]

Маркетингот повеќе не е за она што го правите, туку за приказните кои ги раскажувате2017-01-17T16:40:18+00:00

ChatSim Unlimited – Патувајте и чатувајте безгрижно

ChatSim Unlimited претставува глобална роаминг SIM картичка со незамислива цена, 12 долари за SIM, [...]

ChatSim Unlimited – Патувајте и чатувајте безгрижно2016-09-29T11:44:48+00:00
Go to Top