Blog2020-10-27T12:19:52+00:00

Зошто дигитален маркетинг?

Прво, затоа што е најисплатливата опција. Сите вложени средства се насочени на вистинското место и ги таргетираат вистинските луѓе. Видео информациите имаат огромна предност пред сè останато. [...]

На што треба да внимавате при промовирање на вашиот бренд?

1. Покажете ги вработените Нема ништо посимпатично од промовирање на брендот од насмеано, среќно лице. Многу често, компаниите објавуваат фотографии од team building дружби каде што најчесто [...]

Бизнис без дигитален маркетинг – не денес

Очигледно е дека сите промени, добри и лоши, доведоа до оваа ситуација. Незамисливо е денес да постои бизнис кој не размислува за дигитален маркетинг. И сите оние [...]

Tрендовите кои драматично ќе го променат дигиталниот маркетинг во 2021 година

Додека гледаме кон  2021 година која ни е на прагот, треба да се запрашаме: Кои промени во однесувањето на потрошувачите и која маркетинг стратегија ќе имаат позитивно [...]

Кои се нашите топ 5 социјални мрежи за 2020 година ?

Погледнете ја нашата ранг-листа на топ 5 социјални мрежи за 2020:    1. ???????? ???????? стабилно останува на првото место на оваа листа со 2,3 милијарди корисници. [...]

Зошто вашиот бизинис треба да биде на социјалните мрежи?

Првото прашање што треба да се одговори е прашањето ‘зошто’? Тоа зависи од вашите цели. Дали сте на социјалните мрежи за да ги промовирате вашите продукти? За [...]

Go to Top