Blog2020-10-27T12:19:52+00:00

Станете уникатни, воочливи и впечатливи на интернет – Одберете го идеалниот партнер за соработка

Работите напорно и константно. Имате задоволни клиенти, но имате чувство дека не го искористувате целосно својот капацитет на работење. Време е за промени! Во ерата на глобалниот [...]

Маркетингот повеќе не е за она што го правите, туку за приказните кои ги раскажувате

Модерното време ни наметнува брз ритам на работење, па организирањето на работата и обврските е се поотежнато. Digital marketing, content writing, SEO, website optimization, data traffic, analysis... [...]

Google, сериозен конкурент на Samsung и Apple!

Од Google одлучија дека е време да ги извадат од сенка своите телефони и директно да се втурнат во трка со најголемите производители на мобилни телефони, Samsung [...]

ChatSim Unlimited – Патувајте и чатувајте безгрижно

ChatSim Unlimited претставува глобална роаминг SIM картичка со незамислива цена, 12 долари за SIM, плус 12 долари годишно за неограничено испраќање пораки преку различни апликации. Единствено, ограничениот број [...]

Snapchat: Реклами со рок на траење

Snapchat направи вистинска бура во светот на социјалните медиуми. За кратко време беше прифатен од илјадници корисници, а милиони фотографии, видеа и цртежи се праќаат месечно. Очигледно [...]

Конечно, iPhone 7 представен пред јавноста

Месеци одкако се шират гласините за неговото излегување, iPhone 7 (и 7 Plus) конечно е овде во живо! Од Apple ги објавија и двата модела денеска на [...]

Go to Top