Бесплатно мислење

Доколку размислувате што може да преземете да би си помогнале и да направите успешна приказна...

Бесплатно мислење

Контактирајте не за да размениме мислења и идеи. Ви стоиме на располагање!

За нашите партнери

Доколку соработуваме или порано сме соработувале и потребен ви е совет, мислење или техничка поддршка.

За нашите партнери

Kонтактирајте не на емаил за поддршка. Секогаш сме тука за вас!

Придружи Се!

Аплицирај и стани дел од нашиот тим!

Станете дел од нас

Ако сакате да работите во опуштена атмосфера, со креативни и посветени професионалци, пратете ни CV.

KEC-DIGITAL MARKETING AND STRATEGY

Локација: Струмица
Телефони: 075/878-182; 070/214-846
Email: info@kec.mk

  Вашето Име (задолжително)

  Вашиот Email (задолжително)

  Website URL

  Наслов

  Вашата Порака

  Ние ја креираме најдобрата стратегија за Вас!

  Иновациите се дел од нашата култура

  Да Започнеме!