План со содржини

Home/План со содржини

Фротирка

2020-11-03T08:14:08+00:00

Еден од нашите најголеми проекти досега! Изработка на нова софистицирана и со модерен дизајн веб страна со имплементирана продавница за онлајн продажба. Одржување на официјалната Facebook фан страна и Instagram бизнис профил, изработка на комплетни маркетинг анализи и подготовка на план за месечни содржини, графички дизајни и текст. Организирање на различен тип на активности со [...]

Струмичка Бизнис Заедница

2020-11-03T08:17:14+00:00

Изработка и одржување на официјалната веб страна на здружението за застапување на интересите на компаниите од струмичкиот регион, „Струмичка Бизнис Заедница“.  

Digihost

2020-11-03T08:22:31+00:00

Креирање на план со содржини, графички дизајн и текст, за потребите на нашиот клиент Digihost за промоција на социјалните медиуми.  

ПЗУ Д-р Бомјанска – Специјалистичка ординација за уво нос и грло

2020-11-03T08:24:31+00:00

Креирање на план со содржини, графички дизајн и текст, за потребите на нашиот клиент ПЗУ Д-р Бомјанска - Специјалистичка ординација за уво нос и грло  за промоција на социјалните медиуми.  

Coffe, Clay, Work & Play

2018-04-10T11:22:38+00:00

Одржување на Facebook страната на Coffee, Clay, Work & Play, кафетерија и играчница сместена во ТЦ Глобал, втори кат, во склоп на Jumping Clay. Дизајн на фотографии и банери, организирање на најразличен тип на настани, coworking, промоции, натпревари и слично.

Go to Top