PR текстови

Home/PR текстови

Фротирка

2020-11-03T08:14:08+00:00

Еден од нашите најголеми проекти досега! Изработка на нова софистицирана и со модерен дизајн веб страна со имплементирана продавница за онлајн продажба. Одржување на официјалната Facebook фан страна и Instagram бизнис профил, изработка на комплетни маркетинг анализи и подготовка на план за месечни содржини, графички дизајни и текст. Организирање на различен тип на активности со [...]

Струмичка Бизнис Заедница

2020-11-03T08:17:14+00:00

Изработка и одржување на официјалната веб страна на здружението за застапување на интересите на компаниите од струмичкиот регион, „Струмичка Бизнис Заедница“.  

Digihost

2020-11-03T08:22:31+00:00

Креирање на план со содржини, графички дизајн и текст, за потребите на нашиот клиент Digihost за промоција на социјалните медиуми.  

ПЗУ Д-р Бомјанска – Специјалистичка ординација за уво нос и грло

2020-11-03T08:24:31+00:00

Креирање на план со содржини, графички дизајн и текст, за потребите на нашиот клиент ПЗУ Д-р Бомјанска - Специјалистичка ординација за уво нос и грло  за промоција на социјалните медиуми.  

Pro Agro

2019-03-28T11:13:50+00:00

Изработка на веб страница за потребите за проектот „Органско производство“ на бирото за консалтинг ProAgro Lider од Струмица.

Go to Top