Продажба

Home/Продажба

Фротирка

2020-11-03T08:14:08+00:00

Еден од нашите најголеми проекти досега! Изработка на нова софистицирана и со модерен дизајн веб страна со имплементирана продавница за онлајн продажба. Одржување на официјалната Facebook фан страна и Instagram бизнис профил, изработка на комплетни маркетинг анализи и подготовка на план за месечни содржини, графички дизајни и текст. Организирање на различен тип на активности со [...]

Digihost

2020-11-03T08:22:31+00:00

Креирање на план со содржини, графички дизајн и текст, за потребите на нашиот клиент Digihost за промоција на социјалните медиуми.  

ПЗУ Д-р Бомјанска – Специјалистичка ординација за уво нос и грло

2020-11-03T08:24:31+00:00

Креирање на план со содржини, графички дизајн и текст, за потребите на нашиот клиент ПЗУ Д-р Бомјанска - Специјалистичка ординација за уво нос и грло  за промоција на социјалните медиуми.  

Jumping Clay Македонија

2020-11-02T09:36:34+00:00

Комплетно одржување на веб страна и профили на социјални мрежи, Facebook и Instagram канал, комуникација со клиенти, маркетинг кампањи и организирање на настани.

Home by Almak

2018-04-04T09:30:35+00:00

Обезбедување на целосна поддршка во делот на дигиталниот маркетинг. Изработка на веб продавница, креирање на план за содржини и константно споделување на содржини на социјални медиуми за поттикнување на интеракција, комуникација со клиентите и продажба.

Go to Top