Social Media

Home/Social Media

ПЗУ Д-р Бомјанска – Специјалистичка ординација за уво нос и грло

2020-11-03T08:24:31+00:00

Креирање на план со содржини, графички дизајн и текст, за потребите на нашиот клиент ПЗУ Д-р Бомјанска - Специјалистичка ординација за уво нос и грло  за промоција на социјалните медиуми.  

Coffe, Clay, Work & Play

2018-04-10T11:22:38+00:00

Одржување на Facebook страната на Coffee, Clay, Work & Play, кафетерија и играчница сместена во ТЦ Глобал, втори кат, во склоп на Jumping Clay. Дизајн на фотографии и банери, организирање на најразличен тип на настани, coworking, промоции, натпревари и слично.

LimosBG Makedonija

2019-03-28T10:50:55+00:00

Креирање и одржување на Facebook страна на компанијата за изнајмување на луксузни лимузини и возила за најразличен тип на свечености LimosBG со застапништво во Македонија и дизајн на лого.

Go to Top