Веб дизајн

Home/Веб дизајн

Фротирка

2020-11-03T08:14:08+00:00

Еден од нашите најголеми проекти досега! Изработка на нова софистицирана и со модерен дизајн веб страна со имплементирана продавница за онлајн продажба. Одржување на официјалната Facebook фан страна и Instagram бизнис профил, изработка на комплетни маркетинг анализи и подготовка на план за месечни содржини, графички дизајни и текст. Организирање на различен тип на активности со [...]

Струмичка Бизнис Заедница

2020-11-03T08:17:14+00:00

Изработка и одржување на официјалната веб страна на здружението за застапување на интересите на компаниите од струмичкиот регион, „Струмичка Бизнис Заедница“.  

Pro Agro

2019-03-28T11:13:50+00:00

Изработка на веб страница за потребите за проектот „Органско производство“ на бирото за консалтинг ProAgro Lider од Струмица.

Koperko

2018-04-10T11:25:19+00:00

Изработка и одржување на официјалната веб страна на Koperko, компанија чија основна дејност е вршење на меѓународен транспорт.

Metalko

2019-07-01T11:32:43+00:00

Изработка и одржување на веб страна на Metalko BJ, чија основна дејност е производство и монтажа на ПВЦ прозорци и врати, алуминиумски прозорци, врати и огради, секаков вид на застаклување, сигурносни врати, како и ПВЦ и алуминиумски ролетни.

Multihem

2020-11-02T09:32:57+00:00

Извршување на одредени корекции и ажурирање на официјалната веб страна на компанијата за производство на детергенти Multihem од Струмица.

Go to Top